. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Agjensione turistike
Eurokoha
 
Eurokoha

Rruga më e lirë për të fluturuar... 
Prej 49€ 
Shkup – Zürich 
Shkup – Köln 
Prishtinë – Geneva 
Prishtinë – Zürich 
Prishtinë – München 
Prishtinë – Stuttgart 
Prishtinë – Frankfurt 
Prishtinë – Köln 
Prishtinë – Dusseldorf 
Prishtinë – Hannover 
Prishtinë – Hamburg 
Nga EVROPA për në PRISHTINË dhe SHKUP 
Telefono: +381 (0)38 249 185 
Rezervo dhe paguaj edhe në 
I
nternet: www.flyksa.com

 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri