. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Textil / Butiqe
ASTORIA COMPANY
ASTORIA COMPANY
ASTORIA COMPANY
ASTORIA COMPANY
 
ASTORIA COMPANY

Adresa: Rr.Skenderbeu nr.356-Podujevë

Bardhosh-Prishtinë

Tel&Fax: 038 515 750 / 038 221 999

Cel:044 111 500 / 044 111 501 / 044 159 129

e-mail: astoriacompany@hotmail.com

astoriacompany@gmail.com

Ofrojmë të gjitha llojet e pëlhurave,keper,diolen,damast,paft,puplin,triko,antilop etj.si dhe prodhimin e vetës sintetike dhe gjeotextil.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri