. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Textil / Butiqe
MODATEKS
MODATEKS
MODATEKS
MODATEKS
MODATEKS
 
MODATEKS
Adresa: "Mulla Idrizi" No : 65

Gjilan Kosovë

Tel +381280 324 051

Fax +381280 322 922

modateks@modateks-ks.com

www.modateks-ks.com

Ofrojmë shumë lloje prej konfekcijoni si

dhe pëlhurave-materialeve të ndryshme:

si shtofra, zhorzheta, damasa të ndryshem, qipka etj.

Të gjitha këto i ofrojmë me shumicë dhe

pakicë në shitoret tona në Gjilan.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri