. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Taxi Shërbime
DALLAS Radio Taxi
DALLAS Radio Taxi
DALLAS Radio Taxi
 
DALLAS Radio Taxi

Adresa: Ulpiana Sol. 1/4 - Prishtinë

Tel: 038 555 544

Cel: 044 (049) 111 666  /  044 (049) 400 222

-Shpejtësi

-Siguri

-Korrektësi

-Komoditet

-Aircondition

- Shërbimet "TAXI" brenda dhe jashtë qytetit si dhe

- Shërbimet "TAXI" jashtë territorit të Kosovës.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri