. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Telekomunikim
Comtech
 
Comtech

Shërbimi i ComTech ofron një komplet të plotë të

teknologjive për të ndihmuar në menaxhimin e të gjitha

bizneset e juaja IT nevojë. Në Rrjetet Zyra e mbështet 

një shumëllojshmëri të infrastrukturës (s) dhe teknologji, të tilla si:

Microsoft

Xp

Cisco 

Linux 

shumë të tjerë

Shërbimi ComTech  mund të menaxhoj në mënyrë

efektive të rrjetit tuaj nëse ajo të jetë 2 kompjuterat

ose 2000, nga një zyre, për të kërkuar disa

CATV/  WLAN/ LAN / WAN infrastrukturës.

Kjo përfshin mbështetjen Windows Desktop,

Network Security etj. Routing, Internet Acces,

Printer Menaxhim, File Sharing, Baza e të

dhënave Menaxhim, etj

 

Shërbimi i ComTech  ka në dorë një

Shumëllojshmër i të stafit të aftë / të

vërtetuar në disa fusha të industrisë

teknelogjike.

 

 

Kontaktoni për të organizuar një takim

me një nga teknikët tanë në mënyrë që

 ju të mund të diskutojn me saktësi se

çfarë janë nevojat tuaja, dhe Shërbimi i

comtech mund të hartohet një zgjidhje

në mënyrë specifike për biznesin tuaj.

 

mob: +386 49 77 00 22 /

                49 77 00 30

 e-mail: comtech@ipko.com

 www.comtech-ks.com

 

 

 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri