. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Telekomunikim
GSM ARDI
GSM ARDI
GSM ARDI
GSM ARDI
GSM ARDI
 
GSM ARDI

Adresa: Rr.Bulevardi Dëshmorët e Kombit-Prishtinë

dhe Tregu me shumicë Fushë - Kosovë

Tel: 038 551 128 / Cel: 044 208 483 / 044/049 148 832

 e-mail: gsmardi@hotmail.com

 

Bëjmë shitjen me shumicë dhe pakicë

Telefonave mobil / Pjesëve për telefona mobil / Pajisje për kompjutera

Servisimin dhe Dekodimin dhe shumë shërbime tjera …

 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri