. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Shtëpi Filmike dhe Paisje Muzikore
CMB
Tel: + 381 (0) 38 225 611 e-mail: info@cmbonline.net
Adresa: Aneksi i Radio Kosovës p.n. Rr. Nëna Terezë, 10000 Prishtinë
CONCORDIA PICTURES
Mob: +377 (0) 44 665 040
Adresa: Rr. Garibaldi, Pallati i shtypit 10000 Prishtinë, Kosovë
PROMUSIC
Tel&Fax: 038 246 560 Mob: 044 503 322 e-mail: info@promusic-pr.com
Adresa: Rr. Perandori Justinian Qyteza Pejton, dyqani nr. 1 Rr. UÇK, dyqani nr. 2 Prishtinë, Kosovë
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri