. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Sallone Bukurie / Kozmetik√ę
Beba Cosmetic
Beba Cosmetic
Beba Cosmetic
 
Beba Cosmetic

Adresa: L15,Aleksandër Goga –Durrës ,Albania

 

Tel&Fax: 00355 522 27 928

 

Cel:00355 69 20 57 205/ 00355 69 20 57 207

 

e-mail: gb4454@gmail.com

 

Beba Cosmetic është ndërmarje e prodhimeve higjeno-kozmetike

 

Prodhon 56 artikuj të ndryshëm bazuar në ekstrakte natyrore të bimëve mjekësore.

 

Artikujt që prodhohen janë cilësorë dhe konkurues në trgun shqiptar dhe në rajon

 

Beba Cosmetic është çertifikuar me certificate cilësie  NR 953 U.N.I-EN-ISO-9001:2000.

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri