. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Qendra Tregtare
SEMIRRA
SEMIRRA
SEMIRRA
SEMIRRA
SEMIRRA
 
SEMIRRA

Adresa: Rrugë Kryqi Pejë-Klinë-Prishtinë

Tel: 039 471 115

Cel: 044 138 855/ 044 222 967/ 044 258 016/ 044 506 445

www.semirra.com

e-mail:semirras@hotmail.com

Ju ofrojmë shërbime nga lëmia e artikujve

ushqimorë si dhe mobileri me shumicë dhe pakicë

Montimi dhe transporti gratis...

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri