. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhime Tjera
AGROVIN
AGROVIN
AGROVIN
AGROVIN
AGROVIN
 
AGROVIN

Adresa: Rr.magjistrale Prishtinë-Mitrovicë (Pestovë)

 

Tel&Fax: 028 572 733

 

Cel: 044 (049) 117 811

 

 

Përpos kultivimit të patates meret edhe me shitjen e

pajisjeve bujqësore si dhe pjesëve ndrruese.

Bënë shitjen dhe prodhimin e të gjitha llojeve të

patates,importues i të gjitha llojeve të paketimeve.

Përfaqësues për Kosovë i mëse 20 firmave evropiane 

për makineri bujqësore dhe pjesëve ndrruese.

 

Eksportues i patateve ne Evropësi dhe vende të rajonit

 

Posedon edhe pompën për derivate AGRO PETROL

 

 

100 VJET TRADITË NË KULTIVIMIN E PATATEVE

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri