. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhime Tjera
HOTI Plast Teknika
HOTI Plast Teknika
HOTI Plast Teknika
HOTI Plast Teknika
HOTI Plast Teknika
 
HOTI Plast Teknika

Adresa: Rogovë e Hasit -Gjakovë

 

Tel&Fax: 0390 374 167

 

Cel: 044 (049)  116 490

 

 

www.hotiplastteknika.com

 

e-mail: hotiplastteknika@hotmail.com

 

 

           info@hotiplastteknika.com

 

 

 

Bëjmë prodhimin e kutijave dhe amballazhave

të ndryshme,teknike ,industriale...

 

Punojmë dhe me porosi...

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri