. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhime Tjera
KIM TEC
KIM TEC
KIM TEC
KIM TEC
KIM TEC
 
KIM TEC

Adresa: Zona Industriale Veternik -Prishtinë Kosovë

 

Tel: 038 541 810

 

Fax: 038 541 850

 

Cel:044 185 761

 

e-mail: gani-kim@gmx.de

www.aa-noli.com

www.kim-tec.de

 

Artikuj cilësorë profesional-Gjerman për çdo individ profesional dhe jo profesional

 

Pastrues gjeneral-special

 

Ngjyra dhe llak

 

Artikuj për mirëmbajtje

 

Pur shkuma dhe silikona

 

Ngjitëse dhe sigurues të bulonave

 

....Mbi 400 artikuj të ndryshëm.....

 

Bëjmë dhe këshillime profesionale

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri