. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhime Tjera
HAJDARI Sh.p.k
HAJDARI Sh.p.k
HAJDARI Sh.p.k
HAJDARI Sh.p.k
HAJDARI Sh.p.k
 
HAJDARI Sh.p.k

Adresa: Krushë e Vogël-Prizren

 

 

Cel: 044 128 445, 044 126 680

044 216 832,044 301 324

 

 

e-mail: hajdari_sep@hotmail.com

 

 

 

Punojmë:Kubëza dhe elemente betoni si dhe bëjmë montimin.

 

 

Prodhojmë blloka të betonit me dimensione të ndryshme dhe

gur anësorë në forma të ndryshme si dhe përpunimin e zhavorit

me fraksione të ndryshme

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri