. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhime Tjera
Janina
 
Janina
Adresa: 14000 Lipjan - Kosovë
Tel: Shitja/zyre: 044 125 611
Shitja lëvizëse: 044 144 423, 044 414 123
Drejtori: 044 505 459
E-mail: janinaferkos@yahoo.com

PRODHON:
Gypa nga polietileni
Gypa për ujë sanitar të ftohtë dhe të ngrohtë me dimensione Φ 16mm deri Φ 28 mm
Gypa brinjor për instalimin e kabllove elektrike me dimensione Φ 10mm deri