. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhime Tjera
ET-COM
 
ET-COM
Adresa: Ferizaj
Cel: 044 197 436
044 324 946
044 224 544

Prodhim i llamarinës së profilizuar të plastifikuar
Depoja me shumicë dhe pakicë Prelez - Ferizaj
Depoja me shumicë dhe pakicë Prishtinë
Salloni i karrigeve dhe tavolinave - Ferizaj

- Karriga
- Tavolina
- Rafta të prodhuesit slloven Alpos
- Profile të metalit
- Llamarina të zeza
- Llamarina të zingtuara
- Llamarina të plastifikuara
- Konstruksione metalike
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri