. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhime Tjera
ETEM TRADE
 
ETEM TRADE
Adresa: Rr. e Kukësit - Prizren
Tel&Fax: 029 662 801
Cel: 044 113 397
044 162 956
044 141 762
E-mail: etem-trade@hotmail.com

Asortmani i kësaj firme është mjaft i gjerë:
- Blloqe betoni të dimenzioneve të ndryshme - blloqe zbukuruese
- Pllaka për oborre, trotuare, rrugë, etj. të formave të ndryshme
- Anësore betoni të formave të ndryshme
- Blloqe zbukuruese
- Përpunumi i zhavorrit - gurit të thyer, të gjitha fraksionet.

Gjithashtu kjo firmë disponon teknologjinë dhe ekipën
e specializuar për montimin e këtyre prodhimeve.
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri