. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhime Tjera
Lift Kos  Hemstedt lift
Lift Kos  Hemstedt lift
Lift Kos  Hemstedt lift
Lift Kos  Hemstedt lift
 
Lift Kos Hemstedt lift

Adresa: B.I.LL 5-10 Dardani - Prishtinë

Tel&Fax: 0 38 550 - 876

Mob: +377 (0) 44 147 261

044 509 370, 044 508 570

e-mail: lift-kos@hotmail.com

Ndërmarrje për prodhimin, montimin,

servisimin dhe mirëmbajtjen e ashensorëve.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri