. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhime Tjera
Inter Çadra
Inter Çadra
Inter Çadra
Inter Çadra
 
Inter Çadra
Adresa: Magjistralja Prishtinë-Ferizaj

(te kryqi i parë Lipjanit)

Tel: +381 (0) 580 510

Mob:+377 (0) 44 173 019

                        44 166 205

e-mail: intercadra@hotmail.com

Inter çadra bënë prodhimin dhe montimin e tendave për

terasa, restorane, ballkone, tenda të drejta dhe harkore

cerada kamioni me printim, mbulimin e konstruksioneve

me ceradë si dhe mbulimin e  fushave të futbollit.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri