. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhim i Metalave / Gypave të çelikut
Çeliku
Çeliku
Çeliku
Çeliku
Çeliku
 
Çeliku

Adresa: Rr.Imer Krasniqi-Malishevë

Cel: 044 191 791 / 044 335 728

        044 473 220 / 044 248 174

 

Punojmë salldimin e metalit ,aluminit,inoksit dhe mesingut

Rregullojmë kamiona

Punojmë me torno dhe frezë si dhe shesim klipa të ekavatorëve

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri