. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhim i Metalave / Gypave të çelikut
 
"METAL PROJEKT"

Adresa: Rr.Ramiz Sadiku nr 3/3 Gjilan, Kosovë

Tel&Fax: 0280 328 213

Cel: 044 (049)  133 444 
        044 (049)  133 230

e-mail: metal_project1@hotmail.com


- Projektimi i objekteve industriale dhe individuale;

- Prodhimi i konstruksioneve të çelikut;

- Mbulimi i kulmeve me PANEL SANDWICH

- Bëjmë shitjen dhe montimin e kupollave, strehave
  dhe kulmeve ku kërkohet ndriçim me pllaka polikarbonati LEXAN

- Shitja e pajisjeve për saldim.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri