. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhim i Metalave / Gypave të çelikut
INTERSTEEL
 
INTERSTEEL

Adresa: Ahmet Krasniqi

Rr. 123 Lagjija Arbëria Prishtinë

TeL: +381 (0) 38 232 060

TeL/Fax: +381 (0) 38 245 225

TeL: +381 (0) 38 235 832

Cel: +377 (0) 44 189 861
            
                   044 111 957

Cel: +386 (0) 49 553 555

www.intersteel-ks.com

 

Fabrika për prodhimin e profilav
edhe gypave të çelikut-metalit.

Factory for the production of profiles and steel tubes.

Inter steel prodhonë gypa katror
prej  15x15-60x60 gypa kendrejtë
30x10-80x40.
Gypa të rrumbullakët

prej Ø 21.3 deri Ø 76.1. ZP-1304. dhe ZP 1004.

Gjithashtu ofrojmë edhe të gjitha llojet e gypave të nxemjes
prej Ø 21.3-Ø 159, gypa të  ZN {të ujit}  prej Ø 21.3-88.9,

Llamarinë të zinkuar prej 0,4mm-1.5mm llamarinë e zezë
prej 0,5 mm-10 mm “L” profila, “U”profila.

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri