. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhim i Metalave / Gypave të çelikut
D.P.Z NIB
D.P.Z NIB
D.P.Z NIB
D.P.Z NIB
D.P.Z NIB
 
D.P.Z NIB

Adresa: L.Arbana-Prizren

 

Tel: 029 227 143

 

Tel&Fax: 029 227 138

 

Cel: 044 150 343

 

e-mail: nib-saber@hotmail.com

 

 

Prodhojmë,Montojmë dhe Riparojmë të gjitha llojet e pjesëve të makinave të rënda

 

Gjithashtu prodhojmë dhe montojmë konstrukcione nga

hekuri (seperacione të rërës) ,prodhimin ecilindrave hidraulik etj…

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri