. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhim i Metalave / Gypave të çelikut
Daci Metal Construction
 
Daci Metal Construction

Adresa: 12060 Bardhi i Madhë,Fushë-Kosovë
Tel:038 591 882
Fax:038 591 900
Cel:044 505 104
e-mail:info@daci-ks.com
www.daci-ks.com


Daci Metal Construction është themeluar në vitin 2005,duke ofruar gamë të gjerë të shërbimeve dhe produkteve metalike.Kompania Daci ka objektin më 4000m2 me total hapsirë 15,000m2.Daci Metal Constuction është kompani me licencë nga ISO 9001:2000.
Klientët tanë vijnë kryesisht nga tre segmente:
-Industrial
-Komercial
-Energji
Shërbimet tona kryesore janë
-Ndërtime të Ulëta
-Ndërtime të larta
-Konstruksione metalike industriale
-Konstruksione metalike të rënda,të mesme dhe të lehta
-Themele nga betoni dhe platforma
-Demontimi i strukturave nga hekuri
-Demontimi i pajisjeve industriale
-Punë elektrike
-Sisteme HVAC
-Procesimin e metalit
-Punë mbikqyrëse

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri