. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhim i Metalave / Gypave të çelikut
Llamarinëpunues Firaja
Llamarinëpunues Firaja
Llamarinëpunues Firaja
Llamarinëpunues Firaja
Llamarinëpunues Firaja
 
Llamarinëpunues Firaja

Adresa;Rr.Rexhep Bislimi-Ferizaj

Cel: 044 145 923 / 044 632 703 / 045 413 006

e-mail: osman_firaja@hotmail.com


Punojmë:

Punimin dhe montimin e të gjitha llojeve të ulluqëve

Lakimin dhe valorizimin e llamarinës(sipas porosisë) në gjatësi të ndryshme

Furnizimin e të gjitha elementeve përcjellëse për montimin e ulluqëve

 


 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri