. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhim i Metalave / Gypave të çelikut
METALURGJIA
METALURGJIA
METALURGJIA
METALURGJIA
METALURGJIA
 
METALURGJIA

Adresa: Magjistralja Ferizaj-Prishtinë

 

Tel&Fax: 0290 327 569

 

Cel: 044 505 315,044 224 483

 

e-mail: metalurgjia.01@hotmail.com

 

 

Ju ofrojmë këto prodhime:

 

-Shkelëse të metalit të gjitha llojet sipas porosisë

 

-Rrethoja të ndryshme për kopshte dhe restaurante

 

PËRFAQËSUES PËR KOSOVË I FIRMËS ITALGRIGLIATI

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri