. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhim i Metalave / Gypave të çelikut
Kuk Comerc
Kuk Comerc
Kuk Comerc
Kuk Comerc
Kuk Comerc
 
Kuk Comerc
Adresa: Rr. William Walker, Prizren, Kosovë
Tel&Fax: 029 223 293
Mob: 044 113 264
E-mail: info@kukcomerc.com
Web: www.kukcomerc.com

Fabrika për përpunimin e metalit.
Prodhimet e kompanisë janë:
•        Mobilje metalike
•        Ormana elektrik
•        Rafte per shitore, supermarket, depo etj.
•        Paisje per nxemje te lokaleve (nxemese, kalorifera, kamina etj).
•        Bravari antike (dyer, dritare, rrethoja, terasa, etj).
•        Roleta metalike
•        PVC dhe alumin – dyer dritare etj.
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri