. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhim i Metalave / Gypave të çelikut
MUJA
 
MUJA
Adresa: Duraj - Kaçanik
Cel: 044 130 299
044 225 410
044 608 701

N.T.P.SH. Muja, Duraj, Kaçanik gjendet në rrugën e Brezovicës
te udhëkryqi Tetovë-Brezovicë.
Bëjmë podhime të kutijave metalike, blinda për trafo, nxemje
qendrore, ujësjellës, armona për rrobat të punës, armona
për dosje, etj.
Grilla për mish, si dhe të gjitha llojet sipas porosisë:
Prerje, shtancim, lakim me sistem kompjuterik, këmbyes
prej metalit inox.
Kemi kualitet dhe precizitet në punë. Bëjmë furnizim me
makineri motorike, eskavator të të gjitha llojeve prej
1,5-45 tona, për tregun e Kosovës si dhe pjesë të ndyshme
hidraulike, pompa cilindra hidraulik, motora dizel, etj.
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri