. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhim i Metalave / Gypave të çelikut
Axhystator “BENI”
Axhystator “BENI”
Axhystator “BENI”
Axhystator “BENI”
Axhystator “BENI”
 
Axhystator “BENI”
Adresa: Rr. Ahmet Krasniqi – Prishtinë

Tel&Fax: +381 (0) 38 244 686

Mob: +377 (0) 44 167 942

044 316 635, 044 339 185

Mob: +386 (0) 49 167 942

049 316 635, 049 339 185

Punojmë dyer dhe dritare të metalit dhe rrethoja të oborreve

mbuloja të pompave të benzines, shkallë metalike, mbulesa

të hallave sportive etj...

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri