. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhim i Metalave / Gypave të çelikut
Fonderia ARGONI
Fonderia ARGONI
Fonderia ARGONI
Fonderia ARGONI
 
Fonderia ARGONI
Adresa: Fshati Prelez i Jerlive,

70000 Ferizaj

Tel&Fax: +381 290 323 206

Tel.mob:+377 44 142 065;

+377 44 228 181 (prodhimi)

+377 44 166 237;

+386 49 166 237 (shitja)

E-mail:  fonderia_argoni@yahoo.com

 

Fonderia ARGONI është fonderia e parëdhe më e madhe private e gizës dhe aluminiumit në Kosovë

Prodhimet:

-           Kapakë pusetash nga giza

-           Këmbë bangash e tavolinash për parqe

-           Govata uji për blegtori

-           Prodhime tjera nga giza e aluminiumi sipas porosisë

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri