. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhim i Metalave / Gypave të çelikut
EUROMETAL
EUROMETAL
EUROMETAL
EUROMETAL
EUROMETAL
 
EUROMETAL
Adresa: Babush i ri – Ferizaj

Tel/Fax: 0290/ 325-369

Mob: +377 (0) 44 503 -337,

044 608 090

E-mail: eurometal.ferizaj@hotmail.com

- PRODHOJMË, FURNIZOJMË, MONTOJMË:

- Mbulesa  të profiluara: në formë tjegulle (T 40)  

  trapezoidale ( TR 40, TR 33, TR 18, TR 6 )   

  të gjitha me gjatësi sipas porosisë.

- Ulluqe rrethore dhe këndore.

- Të gjitha elementet përcjellëse nga llamarina  

  për pozicione të ndryshme të kulmeve.

- Të gjitha profilet për rigips – knauf.

- Elmentve për sisteme të ventilimit.

- Llamperia e Aluminit

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri