. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhim i Metalave / Gypave të çelikut
Fatlumi
Fatlumi
Fatlumi
Fatlumi
Fatlumi
 
Fatlumi
Adresa: Magjistralja Mitrovicë –Prishtinë
Rr. Gjon Buzuku  Vushtrri
Cel: +377  44 198 029, 044 197 553
       +386  49 198 029, 049  197 553
e- mail: ntp.fatlumi@live.com 
 
Ntp Fatlumi eshte biznes llamarinepunues
I pa konkurrenc ne komunen e vushtrris dhe
me gjere. Investimet e tyre jane innovative
dhe ofrojn sherbime llamarine me kualitet
te jashtzakonshem dhe te garantuar.

Oferta jone eshte kjo:
-Olluqe te te gjitha llojeve
-mbulesa te kulmeve (modele te ndryshme) me ngjyra te ndryshme,
-imitim I tjegullave me llamarine sipas porosis te klienteve,
-llamarine te plastifikua dhe te zinguar
-fasada strukturale nga llamarina

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri