. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhim i Drurit dhe Plastikes / Roleta
Marles
Marles
Marles
Marles
Marles
 
Marles
Artikuj nga Gjermania,
Tjegulla gjermane nga firma Jungmeier
Folie për çati nga Corotop
Panela nga SLO PANEL
Dru per zdrukthtar -pishe-breu i bardh dhe i zi
Dru i laminuar për dritare dhe dimenzione tjera
Dru për konstrukcione të çative dhe për latim
Për të gjithë këta artikuj jemi dora e parë nga importi.

Adresa: Magjistralja Prishtinë - Mitrovicë kilometri i 13-të, Babi Moc
Tel&Fax: 00381 (0)28 37 235
Mob: 00377 (0)44 214 794
00386 (0)49 335 503
E-mail: z.muja_ntpmarles@hotmail.com
 
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri