. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhim i Drurit dhe Plastikes / Roleta
VEBI ZHURI
VEBI ZHURI
VEBI ZHURI
 
VEBI ZHURI

“Vebi Zhuri” është fabrika më prestigjioze dhe me eksperiencën më të gjatë në Kosovë për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga druri si dhe të dritareve nga druri dhe nga alumini. Po ashtu edhe dyer dhe dritare nga plastika PVC. Tek ne do të gjeni cilesinë, ekspedivitetin në kohë për gjetjen e zgjidhjes për dizajnin dhe funksionin e materialit me të gjitha garancitë e mundshme, prandaj mjafton të na vizitoni në sallonin tonë në Prizren.

Adresa: Rr. William Walker, nr. 39, Prizren

Tel: 00381 (0)29 24 095

Fax: 00381 (0)29 41 636

Mob: 044 118 482, 044 131 833, 049 131 833, 049 118 482

E-mail: vebizhuri@yahoo.com

Web: www.vebi-zhuri.com
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri