. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Prodhim i Drurit dhe Plastikes / Roleta
NITA  PLAST
NITA  PLAST
NITA  PLAST
NITA  PLAST
NITA  PLAST
 
NITA PLAST

Adresa: Rr. e  Sopijës  (kilometri i   parë)

23 000 Shirokë  - Suharekë Kosovë
 
Cel:044/ 049 186 794  , 044/049 183 696
e-mail:nitaplast1@hotmail.com
 
Nita Plast bënë prodhimin e dritareve  
dhe dyerve nga PVC (kunstoffenster)
gjithashtu bënë  prodhimin e roletave
mbi dritare dhe roletave zhalozi – raffenstore… 
 
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri