. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ngrohje Qëndrore
Eko  Instal
Eko  Instal
Eko  Instal
Eko  Instal
Eko  Instal
 
Eko Instal

Asresa: Rr.Kalabria (te hekurudha) Mitrovicë / Kosovë

Tel:+381 (0)28  552 552

Cel:+386(0)49 552 102

Cel:+377(0)44 60 60 03

E-mail: ekoinsatal@hotmail.com

 

Bëjmë instalimin e  ngrohjeve qendrore

Insatlimin  e ujsjellsit,kanalizimit

Gjithashtu bëjmë shitjen e  ngjyrave ,fasadave 

dhe te  gjitha  materialeve  pë  sistemin e  ngrohjes

dhe  për  sistemin  e  ujesjellsit

Shesim  goma  pë kamiona , autobusa, dampera  

luga  ngarkuse përfaqsues  te  kompanis  Belshima… 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri