. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ngrohje Qëndrore
T E R M O i n s t a ll
T E R M O i n s t a ll
T E R M O i n s t a ll
T E R M O i n s t a ll
T E R M O i n s t a ll
 
T E R M O i n s t a ll

Ndërmarrja për projektim, instalim të ngrohjes, klimatizimit dhe solare

Rr. Brigada 123 Therandë     
 
tel: 044-152-677  dhe  044-152-672 

E-mail: termoinstall@hotmail.com


Bejm instalimin e ngrohjes qendrore me te gjitha sistemet dhe lendet djegese,
gjithashtu instalojm klimatizim dhe ventilim me panela alumini P3Al 20
Jemi perfaqesues i prodhuesit Turk SOLIMPEKS te kolektoreve solar per ngrohjen e ujit,
kolektoret jan te tipit panell dhe me gypa vakumor,
Importojm rezervuar nentoksor gazi te prodhuesit Italian ANTONIOMERLONI,
Imprtojm panela alumini P3al nga prodhuesi Italian per kanale te klimatizimit ...

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri