. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Material zyrtar dhe shkollorë
Aero com
Aero com
Aero com
Aero com
Aero com
 
Aero com
Adresa: Rr. Rexhep Mala - Prishtinë
(prapa restoran Rugovës)
Tel&Fax: +381 (0) 38 224 718
Mob: +377 (0) 44 433 574,
044 360 156,
044 202 568

Depo me shumicë e materialit shkollorë dhe zyrtar ofronë: Letër për fotokopje të gjitha formatet Letër për Plloter Termo rollne të gjitha dimensionet Tonera dhe material tjetër zyrtar dhe shkollorë.
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri