. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Informatikë
ATI-KOS
 
ATI-KOS

“Tirana” p.n.

  + 381 390 326 508

  + 377 45 377 995

  email:  info@ati-kos.com

  www.ati-kos.com

ATI-KOS është kompani private e themeluar në vitin 2001, e cila

punon në implementimin e teknologjive të reja informative

dhe telekomunikuese.

 Shërbimet:

·         Shërbime të Internetit

 ·         Ndërtim i rrjetave telekomunikuese

          – Fiber, Wireless dhe rrjeta hibride

 ·         Pajisje telekomunikuese

 ·         Zhvillim i Aplikacioneve Softuerike

 ·         Web dizajn dhe Hosting  

 ·         Trajnime profesionale: Cisco dhe ECDL

 

ATI-KOS është: 

 Cisco  registered partner  

 Cisco Training Academy

 ECDL  Authorized Testing Center

 Panduit Certified Installation Company

 Mikrotik Distributor

 Pacific Wireless Distributor

 L-Com Distributor

 

 

 

 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri