. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Informatikë
cacttus
 
cacttus

Adresa
Rexhep Mala 29, Prishtinë

Tel:   +381(0)38 246 888

       +381(0)38 248 686

Fax:   +381(0)38 226 361

Email: info@cacttus.com
          
             sales@cacttus.com

 

CACTTUS është një kompani private aksionare

e krijuar në 2003 me qëllim që të ofrojë cilësinë
më të lartë të shërbimeve dhe produkteve të Teknologjisë
së Informacionit dhe Komunikimit të klientëve në
Kosovë dhe jashtë saj. Portfolio jonë e shërbimeve përfshinë

konsulencën, sistem  integrimin, implementimin, trajnimet
dhe mbështetjen. Me shumë inxhinierë të aftë, specialistë
dhe zhvilluesve në bord, të pajisur me çertifikatat e
industrisë më me reputacion.

 

MISIONI
CACTTUS është kompani në rritje të shpejtë, e re,
fleksibile dhe efikase që ndihmon klientët e saj dhe partnerët
të rriten dhe  zhvillohen duke ofruar zgjidhje moderne dhe
sisteme të integrimeve për biznese dhe zgjidhje teknike
të bazuara në teknologjinë më të re informative dhe komunikative

 

Partners:

-Microsoft  Gold Certified Partner

-Cisco Premier Certified Partner

-Lenovo Business Partner

-IBM Business Partner

-Xerox

-Xerox Docushare

-Oracle

-Eye Digital Security

-Zyxel

-Solarwinds

 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri