. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Informatikë
ART HOUSE
Tel.1: +381 (0)38 540 770 Tel.2: +381 (0)38 540 774
Adresa: Bulevardi Bill Clinton, Dardania Bl 9/a
ATI-KOS
Te: + 381 390 326 508 + 377 45 377 995 info@ati-kos.com www.ati-kos.com
Adresa: “Tirana” p.n, Gjakovë, Kosovë
cacttus
Tel: +381(0)38 246 888 +381(0)38 248 686
Adresa: Rexhep Mala 29, Prishtinë
CITY COMPUTER
Tel&Fax: +381 38 544 138 Mob: 044 507 702
Adresa: Iljaz Kodra nr.1 1-C, Prishtinë, Kosovë
Computer Service
Cel: 044 500 953
Adresa: Rr.Lidhja e Prizrenit pn –Prishtinë dhe Rr.Nëna Terezë 78/A Gjakovë
Infotrade
Tel: +381 (0) 38 544 777 Fax: +381 (0) 38 544 888 e-mail: office@infotrade-inc.com
Adresa: Rr. Rexhep Mala nr.5 10000 Prishtinë, Kosovë
Molla
Tel: +381 (0)38 223 104 E-mail: info@molla-ks.com
Adresa: Rr. Rexhep Luci nr. 18 10000 Prishtinë, Kosovë
OLTRI ELECTRONICS
Tel: +381 (0)38 340 334 Mob: +377 (0)44 557 558
Adresa: Qendra Tregtare Bregu i Diellit, lok. 101 10000 Prishtinë, Kosovë
PPC iT solutions
Tel: +381 (0)38 244 431 Fax: +381 (0)38 246 422 E-mail: info@ppc-it.com
Rea Commerce
Tel:+381(0)38 246 222-shitja 38 228 221-servis Fax: +381(0) 38 246 333 Mob: +377 (0) 44 159 212
Adresa: Rr.UQK-nr 105/1 - Prishtinë
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri