. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Industria PĂ«rpunuese
NOLL
NOLL
NOLL
NOLL
NOLL
 
NOLL
 

Distribitr Gjeneral i Pompave te ujit per kosove I firmes HOMA PUMPENFABRIK nga Gjermania

Firma "HOMA me experience shume vjeqare ne bi 60 shtete te botes qe sigurojn paisje complete per furnizim me uje dhe ate me kvalitet te larte dhe norma Europiane.

Ndermarrja NOLL eshte distributor me prevoj 124 vitesh ne Gjermni –Duselldorf Neues e licencuar me DIN EN ISO 9001:2000 qe ben furnizimin e veglave te punes, maqineri industrial duke filluar nga veglat e punes me dor e deri te maqinat si Drebank, Fresmaqin, Sharra, CNC freze CNCqender porpunim metalik etj. Me kvalitet gjerman tani firma NOLL eshte edhe në Kosovë me një staf të specializuar menaxhues me prevoj shumvjeqare në gjermani dhe Axhend të specializuar për klient në treritorin e tër Kosoves.

Ja disa emra nga firmat që ne bashkpunojm:

Firma Gidore

FA. De Wald

FA. Festool dhe Protool

FA. Bosch

FA. Knipex

FA. Facom

FA. Homa

FA. Pferd

FA. Jet

FA. Lorch

FA. Schneider

FA. Optuimum

FA. DDS Maschinen

FA. Ruko

FA. Resing werkzeug

FA. Geisipa

FA. Imatec

 

German Quality Tools NOLL L.L.C.

Adresa:

Hamdi Greiqevci Nr.: 2

12000 Fushe-Kosove

Tel 00381 (0) 38 736 045

Mob.: 00386 (0) 49 11 00 23

www.noll-kosova.de

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri