. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Postë e Shpejtë
FedEx Express
 
FedEx Express

FedEx Express postë e shpejtë ndërkombëtare

Rr. "Eqrem Çabej" Nr. 137 Prishtinë Republika e Kosovës

Tel: +381 38 550 870

Fax: +381 38 550 890

Mob: +377 44 550 225

e-mail: fedexkosovo@gmail.com

FedEx Express dërgesat më të shpejta dhe më të lira në të gjithë botën.

Dërgesa e juaj mbërrin në destinacionin prej 48 orë deri në 72 orë pavarësisht nga largësia.

 

Vlora Komerc - Transport dhe Shpedicion

Bëjmë transporte nga Evropa dhe nga Azia e Vogël për Kosovë.

Rr. "Eqrem Çabej" Nr. 145 Prishtinë Republika e Kosovës

Mob: +377 44 505 513

e-mail: vloracomerc@hotmail.com

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri