. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Restaurante, Kafeteri
MOTEL RESTURANT UJËVARA E MIRUSHËS
MOTEL RESTURANT UJËVARA E MIRUSHËS
MOTEL RESTURANT UJËVARA E MIRUSHËS
MOTEL RESTURANT UJËVARA E MIRUSHËS
MOTEL RESTURANT UJËVARA E MIRUSHËS
 
MOTEL RESTURANT UJËVARA E MIRUSHËS

Adresa: Volliak-Klinë (në magjistralën Klinë-Gjakovë)

Mob: 044 508 336/049 508 336

e-mail: ujvaraemirushë@hotmail.com

 

Ofrojmë Resturant ditor

Salla e ahengjeve

Salla e e Konferencave dhe dhoma gjumi.

Ushqim me meny Tradicionale.


 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri