. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Restaurante, Kafeteri
Restuarant Gold
Restuarant Gold
Restuarant Gold
 
Restuarant Gold

Adresa:Rr.magjistrale Prizren-Prishtinë km I-rë

 

Cel: 049 250 250/ 049 240 240

 

www.restaurantgold.com

e-mail: info@restaurantgold.com

 

 

Restauranti "Gold" ka kapacitet 400 ulëse

për organizimin e dasmave dhe ahengjeve

tjera familjare me mëny të ndryshme dhe cilësore,

gjithashtu bënë organizimin e të gjitha festave

 gjatë gjithë vitit

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri