. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Restaurante, Kafeteri
G.P  PESHKOPIA
G.P  PESHKOPIA
G.P  PESHKOPIA
G.P  PESHKOPIA
G.P  PESHKOPIA
 
G.P PESHKOPIA

Adresa:Drenas

Tel: 038 585 505,038 585 444, 044 350 300 - RESTORANTI

038 584 130,038 584 071-DERIVATET

Cel:044 905 707-Marketi

 

Restaurant piceria Peshkopia ofron një menu të shumëllojshme nga kuzhina trdicionale dhe

europiane e cila do ti plotësoj deri në fund shijet tuaja..

 

 

Të gjitha llojet e derivateve me shumicë dhe pakicë,naftë për ngrohje qëndrore

Autolarje dhe marketin me të gjitha llojet e artikujve ushqimorë

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri