. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Restaurante, Kafeteri
Restaurant NASA
Restaurant NASA
Restaurant NASA
Restaurant NASA
Restaurant NASA
 
Restaurant NASA

Adresa: Rr. Prishtinë - LLukar

Mob: +377 (0) 44 176 076

                      0 44 204 665

e-mial: nasapetrol@hotmail.com

Restaurant Nasa bënë organizimin e dasmave, ahengjeve të ndryshme

ofrojmë hapsir të mjaftueshme me mbi 2000 ulse si dhe

parking të mjaftueshëm...

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri