. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Restaurante, Kafeteri
Restaurant EX
Restaurant EX
Restaurant EX
Restaurant EX
 
Restaurant EX
Adresa: Rr Fehmi Agani 3/8, Prishtinë
Mob: +377 (0) 44 157 039
044 557 700

Restaurant "EX" u themelua në vitin 2002 në qytetin e Mitrovicës ,duke ofruar shërbim , ambient , dhe ushqim kualitativ arriti që të jetë njëri ndër restaurantet më me emër në qytetin e Mitrovicës. Karakteristike e restaurantit paraqet atmosfera e natyrës klasike, ku çdo gjë është menduar qe ju te ndiheni mire.

Pas punës 5 vjeçare dhe suksesit të madh në qytetin e Mitrovicës , restauranti ynë bëri një risi ku hapi edhe një restaurant në Prishtinë.

Ambienti , ushqimi , shërbimi dhe pritja vazhdon të jetë pa aq e ngrohtë si në Mitrovicë.

Specialitetet tona janë të llojllojshme ku klientët tanë e dëshmojnë më së miri me prezencën e tyre në ambientet tona.

Restauranti posedon afër 80 ulëse ku ju do të ndiheni i veçantë dhe me respekt nga shërbimi ynë.

Mund të rezervoni për çdo lloj organizimi që keni si:

• darkë speciale ,
• seminare ,
• takime të veçanta .
• takimet e VIP-ve
• prezantime biznesi etj

Restauranti ynë posedon një meny me specialitete:

• italiane ,
• tajlandeze ,
• indiane ,
• japoneze ,
• evropiane ,
• meksikane etj.

Specialitet i restaurantit:

Çdo jave menyja e drekës e ndryshme...

Prania e juaj në ambientet tona është kënaqësi për ne...
FOOD IS LOVE ,
LOVE WE SERVE
Restaurant "EX"
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri