. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Restaurante, Kafeteri
Restaurant PRISHTINA
Restaurant PRISHTINA
Restaurant PRISHTINA
Restaurant PRISHTINA
Restaurant PRISHTINA
 
Restaurant PRISHTINA
Adresa: Stadiumi i Qytetit - Prishtinë
Tel&Fax: +381 (0) 38 230 222
Mob: +377 (0) 44 160 382
Restaurant Prishtina është vend i kënaqsive tuaja, ku mund ta ndieni komoditetin dhe atmosferen e bukur që ju rrethon. Ofronë një hapsirë të mjaftueshme prej 400 ulseve, organizon ahengje të ndryshme, seminare, darka speciale vetëm për kënaqsinë tuaj, Parking të mjaftueshëm.
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri