. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Restaurante, Kafeteri
M 2000 Restaurant
M 2000 Restaurant
M 2000 Restaurant
M 2000 Restaurant
M 2000 Restaurant
 
M 2000 Restaurant

Adresa:Rr.Rasim  Kiqina nr 34 Drenas

Cel:+377 (0)44 695 555 ,045 237 777
E-mail:muratori_20002hotmail.com
 
Reataurani  M 2000   ka  standard  evropian
me  nje  lartesi  mbi  40 metra ,ka  kuzhinë 
të  kualitetit  të lartë dhe  një  staf  të  gjerë 
të punëtorve me  eksperienc 
.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri