. . .
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Kerko Biznesin
Numrat e rendesishem
Policia - 92 / mob 911
Ndihma e shpejte - 94
Zjarrfikset - 93
U. R. Batllava - 038 541 211
KEK Kujdestaria - 038 227 842
Ngrohtorja - 038 541 780
Aeroporti - 038 59 58 123
Stac. Autobusave - 038 550 011
PTK - 988
Vala - 555
Valuta Euro
EUR - Blerja: 1.8 - Shitja: 1.7
USD - Blerja: 1.3 - Shitja: 0.75
GBP - Blerja: 1.4 - Shitja: 0.70
LEK - Blerja: 123.45 - Shitja: 123.45
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
Elektro Energjetikë
N.T.SH. ELECTRA
 
N.T.SH. ELECTRA

Adresa:Qendra Tregtare
Bregu i Diellit nr.72B-Prishtinë

Tel&Fax: +381(0) 38 553 090

Cel:+377 (0) 45 400 721

    +377 (0) 44 729 020

    +377 (0) 44 357 412

    +377 (0) 44 198 843

e-mail: ntsh.electra@gmail.com

             info@electra-ks.com


http://www.electra-ks.com


ELECTRA
është kompani e themeluar në vitin 2007.

Fillimisht ELECTRA ishte e orientuar në:

Instalime elektrike në objekte :
shtëpiake,
rezidenciale,
industriale,
shkollore, etj.
Ndriçime publike,
Linja ajrore të tensionit të lartë,
Kanalizime kabllovike,
Trafostacione, etj.
ELECTRA duke qenë gjithnjë e përkushtuar për
ngritjen e nivelit profesional dhe rritjen
e produktivitetit në korrik të vitit 2008
vendos mardhënie bashkëpunimi me kompaninë
Alko impex e cila është kompani e shquar
në lëmin e ndërtimit të rrugëve që rezulton
me kontrata sukseseve në ekzekutimin e punëve
në ndriçimin e rrugëve, linjave
kabllovike 35kV, 20kV dhe 0.4 kV,
kanaleve kabllovike dhe ndërtimin e pusetave kabllovike.

Po ashtu në vazhdim të zhvillimit të saj
kompania ELECTRA vendosi mardhënie bashkëpunimi me
kompaninë IPKO për ndërtimin e kanaleve dhe
pusetave kabllovike për nevojat e rrejtit
të telekomunikacionit.

Vazhdon me kompaninë Unikom – Suharekë në lëminë
e ndërtimit të rrugëve duke kryer punët
e ndriçimit të rrugëve.

Ndërtimin e trafostacioneve 10/0.4 kV si dhe instalime
të ndryshme elektrike për subjektet e ndryshme
ekonomike si më poshtë:

AHN Grup – Fushë Kosovë,
Engineering – Suharekë,
Kompania ndërtimore DINO – Lipian,
Gjoka Construction – Shqipëri,
DF Group – Fushë Kosovë,
EXDC – 2 – Prishtinë
Pofix - Lypjan
Institucione të ndryshme qeveritare si :
Kuvendi Komunal Fushë Kosovë,
Kuvendi Komunal Prishtinë.
Në lëmin e projektimit kompania jonë është në
bashkëpunim të përhershëm me kompanitë projektuese

IEE shpk Prishtinë,
Smart Project,
3D Engineering Prishtinë,
Projectico, etj.

 

 

 

.
. . .
 
Ju duhet ta instaloni Flash Player per ta pare faqen! Shkarko nga ketu.
 
. . .
  Footeri